Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

MANUELL TERAPI KLINIKKEN

Manuell Terapi Klinikken har nå utviklet ny profil og internettside.  Vi ønsker å spisse vårt budskap om hvordan kroppen påvirker oppvekst og livet generelt.  Det er kallt "kroppsmekanikk"
Besøk oss på:

WWW.KROMI.NO

Du kan fremdeles lese noe om oss her.  Vi er de samme folka på Dikeveien 8, 1661 Rolvsøy i 2etg., over Europris. Inngang på sørsiden.  Velkommen!


Sjekk vår MAMMAtrening

Klinikken har stort fokus på spedbarn, barn og ungdom og utfordringene de har.  Dette inkluderer smerteplager i forskjellige deler av kroppen, skjevutvikling av kroppen, motoriske utfordringer i kroppen og strekker seg til store adferdsproblemer.

Vårt engasjementet er stort, erfaringene er mange over lang tid og resultatene opplever vi som veldig gode.  Se avisartiklene. Arbeidet inkluderer KISS/KIDD problematikken, men også mye mer en det.

Og vi behandler selvfølgelig alle muskel og skjelett plager for voksne.

_MG_3687.JPG

Pål Gunnar in action.  Å få et barn til å sove så en mor får hvile gjør hverdagen givende.

 


Barn, ungdom og voksne med hodepine

Vi gir deg ærlige svar om hvordan vi kan hjelpe deg etter førstegangs undersøkelsen.  Veldig mange får hjelp. Spesielt barn og ungdom.  Du trenger ikke å gå med det.

Hodepine i Demokraten - Bent Brask: "Hør på barna, tro på dem"

God historie i Fredrikstad Blad

Muskel- og skjellett plager

ManuellTerapi Klinikken er spesialist på muskel- og skjellett plager, og har lang og solid erfaring med behandling.

Forskning og klinisk erfaring har vist at ManuellTerapi er spesielt effektivt ved behandling av problemer i muskel- og skjelettsystemet. Manuellterapeuten undersøker, gir råd og bruker manuelle behandlingsteknikker og andre tilgjengelige behandlingsmetoder som gjenoppretter kroppens funskjoner og holder den frisk og funksjonell.

Henvisning

Til Manuell Terapi Klinikken kan du henvises fra din lege eller komme direkte.  Vi undersøker og behandler pasienter selvstendig, henviser til spesialistundersøkelse og fysioterapeut, samt sykemelder pasienter i inntil åtte uker.

Fordelene med dette er et sikrere undersøkelsesresultat og en raskere og mer effektiv behandling av pasienten. Vi har et godt samarbeide med din lege som sikrer en god helhetlig behandling.  Vi er i hovedsak basert på egenbetaling.  Noen tjenster har trygderefusjon.

TESTUTSTYR FOR BEHANDLERE

Se siden TESTUTSTYR for en oversikt over testutstyret vi formidler til behandlere.  Dette vil gi deg mulighet til å dokumentere behandlingsresultatene dine på en objektiv måte.  Det vil bedre din praksis, det vil utfordre og utvikle deg og det er fremtiden.

Trykkbølge behandling (rESWT)

Er en behandling som gir oppsiktsvekkende resultater. Behandlingen er uten bivirkninger og med gode resultater. Med hjelp av rESWT kan i dag kroniske senelidelser behandles, uten kortison og kirurgiske inngrep, og i mange tilfeller med et bedre resultat.


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Manuell Terapi Klinikken